Sonoma County

Sonoma County vin

Sonoma County er en af de mest berømte vinproducerende regioner i Californien. Det blev opkaldt efter det spanske ord for "solrig". Regionen er bedst kendt for sine Chardonnays, Cabernets og Pinot Noir. Sonoma County, som ligger lige nord for San Francisco, er et smukt og mangfoldigt sted. Amtet er hjemsted for over 8.000 vindruer og 300 vingårde. Det har også et utroligt udvalg af klimaer, der gør det muligt for flere forskellige druesorter at vokse godt. Der er blevet produceret vin i regionen i over 100 år, hvoraf det er en af de ældste vinproducerende regioner i USA. Sonoma County er kendt for sin mangfoldige geografi, der producerer et væld af vinvarianter. Jordbunden, klimaet og kystnærheden skaber terroir, der er uden sidestykke. Fra den køligere tåge på kysten til de varmere indre dale får du en lang række unikke vine, som kun kan genskabes i området.

Hvad er Sonoma County kendt for?

Sonoma County er Californiens vinland. Dækker en stor flade af statens nordkyst med dramatisk terræn og forskelligartede landskaber samt store landbrugsmarker, der producerer en overflod af frisk frugt og grøntsager, og er også hjemsted for mange små byer, fortryllende fiskerlandsbyer og populære turistdestinationer. Generelt set bliver der produceret meget vin i Sonoma County – Måske endda for meget. Det store udbud har gjort at priserne ikke længere er så høje, men det betyder bare, at du kan få en god flaske amerikansk vin til en overkommelig pris.

 

Sonoma County, Californien

Forhandlere af vin fra Sonoma County:

Den Sidste Flaske
Jysk Vin
Otto Suenson logo
Winefamly
Buus Vine
Vinmark i Sonoma

Hvad er nogle af fordelene ved at tage til Sonoma County?

Sonoma County vin er generelt set et populært turistmål i Californien. Det er et af de bedste steder at tage hen til vinsmagning og vingårdsture. En af fordelene ved Sonoma County vin er, at den er blevet vurderet som et af de bedste steder at tage hen til vinsmagning og vingårdsture. Amtet har også en række prisvindende restauranter, som serverer retter lavet af lokalt dyrkede råvarer. Disse restauranter giver besøgende en chance for at prøve nogle fantastiske smagsoplevelser fra hele verden. I Sonoma County er der fire hovedvinregioner:

Den russiske floddal, som omfatter Geyserville og Healdsburg;

Dry Creek Valley, som omfatter Windsor og Healdsburg;

Alexanderdalen, som omfatter Cloverdale og Geyserville;

Sonoma-dalen, som omfatter Glen Ellen og Santa Rosa.